Blog Single

27 Eyl

DİJİTAL VATANDAŞLIK EĞİTİMİ KOORDİNATÖRLER TOPLANTISI YAPILDI

Dijital Vatandaşlık Eğitimi Türkiye Koordinatörü MEB YEĞİTEK Şube Müdürü Zeynep Beyza KARAKOÇ başkanlığında il koordinatörlerinin katılımıyla çevrim içi planlama ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya 2025 yılının Avrupa Komisyonunca “Dijital Vatandaşlık Yılı” olarak ilan edildiği ve bu kapsamda yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. DVE durum kartlarının hazırlanması ve pilotlama çalışmaları ile ilgili görev paylaşımı yapıldı.

Dijital yetkinlikler için oluşturulmuş olan mobil paylaşım grubuna koordinatörlerin katılması ve gönüllü koordinatörlerin de burada duyurusu yapılacak olan atölye çalışmalarını düzenlemelerine karar verildi. Koordinatörler planlanan çalışmalarla ilgili söz alarak bilgi verdiler. 

Türkiye Koordinatörümüz Zeynep Beyza Karakoç yüzyüze gerçekleştirilecek olan Dijital Vatandaşlık Eğitici Eğitimi Programı’nın hazırlanmasında il koordinatörlerinden de destek beklendiğini belirtip,  konuyla ilgili görev dağılımı yaparak, iyi dilek ve temennilerle toplantıya son verdi.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Related Posts