Blog Single

12 Tem

Manisa Kırkağaç Atatürk Ortaokulu DCE Proje Faaliyetlerini Başarı ile Tamamladı

Pilot okullarımızdan Manisa ili Kırkağaç İlçesi Atatürk Ortaokulu 2023-2024 Eğitim öğretim yılında planladığı tüm faaliyetleri başarı ile tamamladı.

Proje faaliyetleri kapsamında Erasmus projesi yürüten kurumumuz Uluslararası öğrenci değişim hareketliliği ile Litvanya’ya 6 öğrenci 3 görevli öğretmen olarak katılacak dijital zorbalık üzerine akranları ile uluslararası takımlar kurarak 5 gün boyunca çeşitli faaliyetler yapmışlardır. Yine Erasmus + Akreditasyon projeleri ile 6 öğrenci 2 görevli öğretmenimiz ile birlikte Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde bulunan kurumda İnternet güvenliği, iyi oluş ve dijital zorbalık üzerine çalışmalar yürütmüşlerdir.

Tübitak 4006 Bilim söyleşileri kapsamında kurum tarafından proje hazırlanıp TÜBİTAK’a sunulmuş ve hibe alarak desteklenen proje ile İzmir Ekonomik Üniversitesinden alanında yetkin öğretim görevlisi kurumumuz öğrencilerine Sağlıklı yaşam ve dijital yaşam üzerine seminer çalışması yapılmıştır.

Yine proje kapsamında kurum tarafından yürütülen eTwinning projesi kapsamında dijital zorbalık üzerine proje yürütülmüş Erasmus’tan edinilen deneyimler proje faaliyetlerinde kullanılmıştır. Bu bağlamda logo tasarımları, örnek vaka incelemesi, veli bilgilendirme seminerleri yapılmıştır.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Related Posts